0

Klubhuset skal have nyt LED belysning men hvor fra?

Så er tiden kommet, hvor vi har brug for nye pærer i klubhuset, da de fleste er gået ud. Som det også fremgår på nyhedsmailen i har modtaget for nyligt, må i gerne komme forslag til hvor de skal købes. Indtil videre er det kun få af jer der har skrevet anbefalinger eller præferencer omkring pris, kvalitet osv.

Alle spots og lysstofrør skal skiftes indenfor 14 dage

Lysstofrør til Klubhuset

Malerarbejdet og tapetarbejdet skulle gerne være færdigt i denne uge. Derfor skal vi på jagt efter de bedste og billigste LED belysning allerede nu. Jeg har hørt fra få jer som sagt og følgende anbefalinger:

Fra Christian (Fatty) Nielsen:

Jeg har selv lige fået købt en masse skrammel af belysning fra (XXXXX det er en lavprisbyggemarked) og det er det værste af det værste, så jeg mener vi skal finde dem på nettet eller i al fald et andet sted.

Fra Belinda (Flamingo) Sørensen:

Jeg plejer altid at købe mine pærer og andet belysning hos Mrperfect.dk og deres priser er altid en 30-40% lavere men i virkelig god kvalitet. Sidst var jeg inde og købe lysstofrør og jeg får dem altid dagen efter.

Derfor har jeg taget beslutningen om at vi køber følgende hos Mrperfect.dk

20 lysstofrør á 189 kr. pr styk: http://mrperfect.dk/57-led-lysstofror

46 LED pærer LED GU10 spot á 67 kr.: http://mrperfect.dk/57-led-lysstofror

Samlet vil forbruget være på 6.862 kr. og tages fra klubkassen.

Hvem hjælper med opsætning af LED pærer?

Kære medlemmer, det er nu vi skal bruge jeres hjælpende hånd! Disse LED pærer skal opsættes og gerne professionelt, så vi ikke behøver at bekymre os om det fremover. Er der nogle af jer der er bekendt med opsætning af LED pærer? I så fald, er det meningen at alle eller så mange som muligt giver en hjælpende hånd. Disse pærer skal opsættes i mødelokalet, i køkkenet og ved indgangen og jeg har en stige og andet værktøj til rådighed. det skal ikke nødvendigvis være en fra klubben, venner og bekendte er også velkommen. Ved at skifte de gamle pærer ud med de nye LED pærer, regner vi med en besparelse på ca. 3.500 kr. på den årlige el-afgift og disse penge er kærkomment i vores slunkne klubkasse.

I må meget gerne kontakte mig hurtigst muligt, så vi kan få det sat i værk.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *